Zakelijk

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren of verkopen, of bent u zelf op zoek naar een geschikt pand? Helmig Bedrijfsonroerendgoed is dé bedrijfsmakelaar in West Brabant en Tholen. Wij adviseren en bemiddelen in de verkoop, verhuur, aankoop en aanhuur van zakelijk vastgoed.

Bedrijfspand verkopen of verhuren

Het verkopen of verhuren van een commerciële ruimte is specialistisch werk. Door onze uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt, actieve marktbenadering en ons grote regionale netwerk weten we vraag en aanbod effectief te koppelen. Regelmatig is een pand al verkocht of verhuurd voordat het online komt te staan.

We verzorgen de verkoop en verhuur van onder meer kantoren, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, winkels en beleggingsobjecten.

 

Bedrijfspand kopen of huren

Bent u op zoek naar een opslagruimte, winkelruimte, kantoorruimte, loods of beleggingspand in West Brabant of Tholen? Bekijk ons aanbod bedrijfsonroerendgoed. Staat er niets tussen dat aan uw wensen voldoet, dan zoeken we graag met u verder! Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor we u kunnen helpen met het zoeken naar het juiste bedrijfspand.

Over Helmig Bedrijfsonroerendgoed

Helmig Bedrijfsonroerendgoed is een samenwerkingsverband tussen Helmig Makelaardij en Taxatieburo o.z. B.V. en Makelaardij Faasse & Fermont B.V. In onze dienstverlening gaan we voor deskundig, persoonlijk advies op maat. Als NVM Business-makelaar en RICS taxateur werken we conform de nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector. Onze portefeuille omvat o.a. (institutionele) beleggers, ontwikkelaars, (semi-)overheden, instellingen en vastgoedeigenaren. 


Contact


We staan voor u klaar om de beste oplossing voor uw onderneming of vastgoedinvestering te vinden. Neem vrijblijvend contact op door onderstaand formulier in te vullen.