Taxaties

Helmig Bedrijfsonroerendgoed is dé NRVT en RICS taxateur in regio West-Brabant en Tholen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand, uw bedrijfsonroerendgoed wilt verkopen of een taxatierapport nodig hebt voor de financiering, wij helpen u graag verder. Met onze jarenlange
ervaring en uitgebreide regionale kennis zijn we expert op het gebied van (complexe) vastgoedtaxaties.

Taxatie zakelijk vastgoed West-Brabant en Tholen

Wat is een vastgoedobject of -portefeuille echt waard? Of het nu gaat om bedrijfsgebouwen voor eigen gebruik of om commercieel vastgoed en nieuwbouwprojecten, bij Helmig Bedrijfsonroerendgoed kunt u allerlei soorten zakelijk vastgoed laten taxeren. Onze taxateurs geven een deskundig en onafhankelijk inzicht in de waarde van uw bedrijfsonroerendgoed. Tot onze opdrachtgevers behoren ondernemers en beleggers, banken, accountants, gemeenten, corporaties, zorgpartijen en non-profit-instellingen.

Onze taxatierapporten stellen we op volgens de meest recente Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, RICS-standaarden, International Valuation Standards (IVS) en European Valuation Standards (EVS). Zo is de taxatie van uw bedrijfspand of kantoor gegarandeerd op een hoog, professioneel niveau dat voldoet aan de richtlijnen van uw bank. We gebruiken het taxatiesysteem van het Taxatie Management Instituut (TMI) of Ortec, afhankelijk van de complexiteit van de taxatie.

  • Erkende taxateurs, ingeschreven in het NRVT-register;
  • Jarenlange ervaring;
  • Uitgebreide mogelijkheden;
  • Ruime kennis van de regionale vastgoedmarkt;
  • Rapportage volgens Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, RICS-standaarden, International
  • Valuation Standards (IVS) en European Valuation Standards (EVS).

Contact

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden voor de taxatie van uw bedrijfspand. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier, ook als u nog vragen heeft.