Advies

Wilt u zakelijk investeren in vastgoed? Helmig Bedrijfsonroerendgoed adviseert ondernemers, (institutionele) beleggers en projectontwikkelaars bij de aankoop en ontwikkeling van vastgoed in West-Brabant en Tholen.  

Zakelijk vastgoed

U gaat binnenkort met pensioen, verkoopt uw bedrijf of wilt uw bedrijf juist uitbreiden. Helmig Bedrijfsonroerendgoed beschikt over financiële expertise en actuele kennis van de vastgoedmarkt om u te adviseren in de aankoop of huur van vastgoed in de regio West-Brabant en Tholen. Wij kijken graag mee met uw situatie en wensen, beoordelen hoe deze aansluiten op de huidige markt en helpen u de juiste afweging te maken.

Bij Helmig Bedrijfsonroerendgoed kunt u terecht voor advies over alle bedrijfsonroerendgoed-gerelateerde vragen. Ook treden wij op als vastgoedadviseur voor het bijzonder beheer van vastgoed.


Nieuwbouw en (her)ontwikkeling

Helmig Bedrijfsonroerendgoed levert advies aan zakelijke partijen die een nieuwbouwproject in West-Brabant en Tholen op de markt willen brengen. Ook als uw bestaande project niet het gewenste resultaat oplevert, kunnen wij u hierin begeleiden. Met onze jarenlange ervaring en kennis van de markt onderzoeken we waar de knelpunten zitten en adviseren u welke stappen te nemen.

Heeft u een herontwikkelingsplan? Als vastgoedadviseur in herontwikkeling kijken we graag met u mee of uw plannen aansluiten op de markt en begeleiden we u in het proces.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak met ons via onderstaand formulier.