Beleggingen

Als deskundige, professionele NVM Business-makelaar en RICS-taxateur is Helmig Bedrijfsonroerendgoed uw partner op het gebied van vastgoedbeleggingen en taxaties. Of u nu een belegging of portefeuille wilt verkopen, aankopen of een taxatierapport nodig heeft: wij adviseren en begeleiden u graag in het proces.

Verkoop van beleggingen en portefeuilles

Overweegt u om uw belegging of portefeuille te verkopen? Wij adviseren u over de mogelijkheden in uw situatie, zoals de keuze voor een actieve of juist stille verkoop. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van beleggers in de regio Bergen op Zoom en Tholen. Grote kans dat de beleggingstransactie binnen ons netwerk plaatsvindt.

Aankoop van beleggingen en portefeuilles

Helmig Bedrijfsonroerendgoed ondersteunt beleggers bij de aankoop van panden en het opbouwen en uitbreiden van hun portefeuille. Overweegt u om een beleggingspand aan te kopen of wilt u uw portefeuille uitbreiden? Vanuit onze expertise en ervaring formuleren wij de juiste (aankoop)strategie voor u. We zijn op de hoogte van de actuele markt, weten hier succesvol op in te spelen en beschikken over vele (data)tools.

➤ Wees als eerste op de hoogte van nieuw aanbod! Neem contact op via het formulier.

Taxaties van beleggingen en portefeuilles

Ook voor taxatierapporten van beleggingen en portefeuilles kunt u bij Helmig Bedrijfsonroerendgoed terecht, bijvoorbeeld als u een taxatie nodig heeft voor de (her)financiering van uw pand. Wij verrichten de rapportages volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed, de RICS-standaarden, International Valuation Standards (IVS) en European Valuation Standards (EVS).

Waarom kiezen voor Helmig Bedrijfsonroerendgoed

✓ Uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt en de regio West-Brabant;
✓ Deskundige, professionele NVM Business-makelaars en RICS-taxateurs;
✓ Groot netwerk van (institutionele) beleggers en fondsen

Contact

We helpen u graag om de beste oplossing voor uw zakelijk vastgoed te vinden. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.