Veilingdreef 11

BERGEN OP ZOOM
verhuurd

Omschrijving

ALGEMEEN:
Op bedrijvenpark 'Moermont' treft u dit z.g.a. nieuwe bedrijfsobject met een breed scala aan mogelijkheden en bovenal een ligging op nog geen 5 minuten afstand van snelwegtracé A4/A58. Rotterdam, Breda en Antwerpen bevinden zich hierdoor op slechts 30 minuten afstand.

Bewust ondernemen stond hoog in het vaandel ten tijde van de realisatie van het object waarbij is gekozen voor een compleet gasloze bouw en toepassing van hoogwaardige c.q. onderhoudsvriendelijke materialen. Zo zijn op het complex maar liefst 48 zonnepanelen aangebracht, is de verlichting in Led uitgevoerd en treft u een luchtwarmtepomp.

Qua indeling treft u op de begane grond een 2-tal kantoorruimten, separate kantine-/vergaderruimte en een inpandige toegang tot de loods/magazijn. De loods is toegankelijk via een dubbele sectiedeur aan de achterzijde waarbij de doorrijhoogte 4 x 4,5 bedraagt. Een tweede loods is aanwezig op het achterterrein en is op afstand te openen voor bijvoorbeeld (nacht)leveranties, e.d.. Het buitenterrein is bestraat, volledig omheind en ook weer voorzien van een op afstand bedienbare poort.

Zoekt u een pracht van een object met een goede bereikbaarheid? In dat geval ontmoeten wij u graag spoedig aan de Veilingdreef 11 te Bergen op Zoom voor een nog betere indruk!


INDELING HOOFDBOUW:
Begane grondvloer (betonvloer)
Hal/entree, voorzien van alarmsysteem, wandafwerking spuitwerk, grindvloeren, systeemplafond voorzien van led armaturen, deur naar loods;

meterkast met 8 groepen, 4 kracht, glasvezel en 3 aardlekschakelaars;

2-tal betegelde toiletten (heren/dames), beide voorzien van wandcloset en wastafelmeubel;

kantoor rechts voor, voorzien van een glazen loopdeur, wandafwerking spuitwerk, grindvloer, systeemplafond voorzien van led armaturen;

kantoor links voor, voorzien van een glazen deur, wandafwerking spuitwerk, grindvloer, systeemplafond voorzien van led armaturen;

vergaderruimte c.q. kantine achterzijde, voorzien van keukenblok vv. close-in boiler en koeler, wandafwerking spuitwerk, grindvloer, systeemplafond voorzien van led armaturen;

verwarmde loods/werkplaats/magazijn, voorzien van een gevlinderde / vloeistof werende vloer, heather, ventilatoren en stortbak, dubbele roldeuren van 4 x 4,5 meter en dubbele loopdeuren naar achter terrein;

vanuit de loods een stalen trap naar de 1e verdieping:

1e verdieping (aluminium vloerdelen)
Entresolvloer / magazijn, als gesitueerd boven de kantine/vergaderruimte;

(De kantoorruimte op de verdieping aan de voorzijde is niet inbegrepen en heeft een zelfstandige entree)

Bijgebouw / Loods II
Begane grond (betonvloer):
Vrijstaande 2e loods/magazijn/werkplaats (ca. 52 m²), als gesitueerd achteraan het perceel, voorzien van een elektrische sectiedeur aan de kopse zijde en een separate elektrische sectiedeur aan de zijkant t.b.v. een 2e afgesloten ruimte (voormalig in gebruik t.b.v. externe bevoorrading d.m.v. op afstand bedienbare roldeur).

Buitenterrein
Volledig omheind d.m.v. een stalen hekwerk, voorzien van een elektrische dubbele poort aan de voorzijde, op afstand te bedienen, terrein volledig aangelegd middels klinkers en voorzien van diverse straatkolken.

Parkeren op het terrein aan de achterzijde alsmede 1 privé parkeerplaats aan de voorzijde en voldoende openbare parkeergelegenheid.

Afmetingen BVO:
- BVO kantoor: 114 m²
- BVO bedrijfsruimte: 188 m²
- BVO entresol 1e: 73 m²
- BVO box/opslag: 52 m²

Bouwaard:
Traditioneel gebouwd, opgetrokken middels stalen spanten, omkleed d.m.v. geïsoleerd plaatmateriaal, voorgevel uitgevoerd in metselwerk en deels Trespa, begane grondvloer uitgevoerd in beton, 1e verdiepingsvloer uitgevoerd in aluminium, platte dakbedekking uitgevoerd in EPDM.

Isolatie en energie:
Het object is van A tot Z geïsoleerd waarbij voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede HR++ isolerende beglazing. Aanvullend zijn 48 zonnepanelen aanwezig.

Verwarming en warmwatervoorziening:
Het object wordt verwarmd door middel van een luchtwarmtepomp uit het jaar 2018 welke voeding biedt aan de vloerverwarming in de kantoren alsmede de heather in de werkplaats. De 2e loods is niet voorzien van verwarming.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen bestemmingsplan 'Moermont 2012' waarin het object de bestemming 'bedrijven' heeft tot en met de categorie 3. Informeer bij onze makelaar naar de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs
€ 2.750,-- per maand excl. B.T.W.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief B.T.W. en eventueel verschuldigde servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurperiode
Bij voorkeur 5 jaar, eventueel vanaf 3 jaar bespreekbaar.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief B.T.W.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Nutsvoorzieningen
Huurder zal het gehuurde op eigen naam aanmelden inzake levering elektra en water alsmede internet-, telefoon- en alarmdiensten. De bovenverdieping is separaat verhuurd waarvoor een afspraak zal worden gemaakt omtrent de verrekening van nutsvoorzieningen / kosten.

Aanvaarding
Medio juli 2022

Bijzonderheden
- Eventuele transactie(s) dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.
- De kantoorruimte op de verdieping is niet inbegrepen en heeft een zelfstandige entree.


Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Veilingdreef 11" te Bergen op Zoom. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Makelaardij en Taxatieburo o/z B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.750,- p.m. (21% BTW)
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Bedrijfshal

Oppervlakte
313 m²
Perceelopp.
991 m²
In units vanaf
313 m²
Voorzieningen
Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
114 m²
Verdiepingen
1

Parkeren

Niet overdekt
1

Foto's

Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11

Plattegronden

Veilingdreef 11Veilingdreef 11Veilingdreef 11

Kaart

Interesse?