Van Beethovenlaan 6

ROOSENDAAL
Verhuurd

Omschrijving

Op zoek naar een koude opslaglocatie en goedkope vierkante opslagmeters? Dan is dit pand voor u geschikt!

Bedrijfsruimte
Het pand betreft een voormalige autogarage welke niet meer zodanig in gebruik is. Er is in de toekomst mogelijk zicht op herontwikkeling. De voormalige werkplaats en showroom met bijbehorend buitenterrein worden daardoor nu te huur aangeboden als opslagruimte. Het pand is gelegen in een stedelijke omgeving maar ook met een goede verbinding richting de snelweg met meerdere uitvalswegen. Hierdoor is deze zeer geschikt voor stadsdistributie (Roosendaal) en/of eenvoudige opslag. Doordat het pand "as is" wordt aangeboden heeft deze een zeer aantrekkelijke huurprijs.

Het terrein
Het ruime terrein beschikt over voldoende ruimte voor eventueel laden/lossen en parkeren. Dit maakt het gemakkelijk om eventuele vrachtwagens hier te ontvangen. Het terrein is tevens afsluitbaar en heeft eigen ontsluiting op de openbare weg.

Oppervlakte
-Bedrijfsruimte: 1.993 m² VVO
-Buitenterrein: 1.000 m² VVO

Voorzieningen:
-Stevige ondervloer;
-Ruim opgezet buitenterrein;
-Vrije hoogte van ca. 4,5 meter;
-Één grote overheaddeur.

Bereikbarheid
Het pand heeft een goede ligging en is op slechts enkele minuten rijden van de snelweg A58. Door middel van deze snelweg zijn steden als Breda en Bergen op Zoom in slechts 20 minuten te bereiken. Antwerpen en Rotterdam zijn tevens binnen 30 à 40 minuten bereikt, wat zorgt voor een logistiek gunstige ligging.

Bestemming
Het pand valt binnen het bestemmingsplan 'Burgerhout' met als aanduiding 'Bedrijf -2'. Hierbij zijn toegestaan:
a.industriële en ambachtelijke bedrijven voor zover deze voorkomend in de categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;

b.bijbehorende voorzieningen zoals ontsluitingswegen, parkeervoorzieningen, groen en water;

Zie voor gedetailleerde informatie www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs
De huurprijs wordt gehanteerd op €60.000,- excl. BTW voor de bedrijfsruimte en €10.000,- excl. BTW voor het buitenterrein. Deze huurprijs is berekend op basis van ca. €30,- per m² per jaar (excl. BTW) voor de bedrijfsruimte en €10,- per m² per jaar (excl. BTW) voor het buitenterrein.

Oplevering
Het pand is per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau
Het pand zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Omzetbelasting
Er is BTW over de huurprijs verschuldigd.

Huurperiode
1 jaar met telkenmale 1 jaar verlenging.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model (7:230a BW), aangevuld per enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de verwijzing van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Van Beethovenlaan 6 te Roosendaal". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 70.000,- p.j. (21% BTW)
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1966
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
redelijk

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.993 m²
Perceelopp.
6.340 m²
In units vanaf
900 m²
Vrije hoogte
485 cm

Terrein

Oppervlakte
1.000 m²

Foto's

Van Beethovenlaan 6Van Beethovenlaan 6Van Beethovenlaan 6Van Beethovenlaan 6Van Beethovenlaan 6Van Beethovenlaan 6Van Beethovenlaan 6

Kaart

Interesse?