Steenspil, Eilandkavel F2 te Halsteren

HALSTEREN
€ 2.950.000,- v.o.n. (21% BTW) / Huurprijs: € 11.900,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

ALGEMEEN
Op een top zichtlocatie, direct aan snelwegtracé A4 Rotterdam - Antwerpen, bieden wij u dit exclusieve bedrijfspand aan. Door een toepassing van 1e klas materialen, in combinatie met de antraciet en witte strakke belijningen, is een tijdloos en chique ontwerp gecreëerd. Een ding is zeker: Uw onderneming wordt onderdeel van het collectief geheugen van duizenden passanten per dagdeel!

In basis wordt de bedrijfsruimte opgeleverd met een gevlinderde vloer waarbij de draagcapaciteit 2.500 kg per vierkante meter bedraagt. Het bedrijfspand is volledig geïsoleerd.

De kantoren worden opgeleverd waarbij de volledige wand-, vloer- en plafondafwerkingen worden aangebracht alsmede een balie, toiletgroep, meterkast, trappenhuis en tussenwanden. Uiteraard zijn de kantoren verwarmd, hetgeen gasloos zal geschieden. Het vergroten van de kantoorruimte is zowel mogelijk op de begane grond alsmede op de 1e verdieping welke erg comfortabel per lift bereikbaar is.

Het buitenterrein wordt direct bruikbaar opgeleverd, voorzien van bestrating rondom en beschikt in de basis over 38 parkeerplaatsen ten behoeve van kavel F2. Reclame-uitingen zijn zowel op de daarvoor aangewezen plaatsen op de gevel mogelijk alsmede een grondgebonden reclamezuil bijvoorbeeld.

Uiteraard is het mogelijk om gezamenlijk te kijken om uw wensen in de afbouw te realiseren.

AFMETINGEN
Conform de door verhuurder aangeleverde informatie zijn de objecten in basis per object als volgt samengesteld:

Begane grond
Bedrijfsruimte: 1.207 m2
Kantoor: 138 m2

1e Verdieping
Opslag 573 m2
TOTAAL 1.935 m2

De opslagruimte op de verdieping kan tevens opgeleverd worden als kantoor. Dit zal tegen meerprijs gerealiseerd kunnen worden.

De bedrijfsruimte is tevens te vergroten met het achtergelegen kavel.

AFWERKSTAAT & INDELING
Begane grond:
Hal/entree voorzien van een baliemeubel, trap naar 1e verdieping alsmede een luxe personen liftinstallatie, wandafwerking stucwerk, PVC vloeren, verlaagd systeemplafond met led inbouwarmaturen;

Meterkastinstallatie voorzien van een uitgebreide groepenkast, met o.a. (3x 250 ampère) krachtstroomaansluiting;

Kantine / kantoor, wandafwerking stucwerk, PVC vloeren, verlaagd systeemplafond voorzien van led inbouwarmaturen;

Betegelde toiletgroep voorzien van portaal met fonteintje en separaat heren- en dames wandcloset;

Bedrijfsruimte/werkplaats/magazijn met deels een vrije hoogte van ca. 10 meter, voorzien van een stalen trap naar 1e verdieping en gevlinderde betonvloer met een draagcapaciteit van 2.500 kg per vierkante meter, elektrisch bedienbare sectiedeur van 4,3 x 4,0 meter (h*b), geïsoleerde damwandprofielen en staalconstructie in het zicht;

Technische ruimte, gesitueerd onder het trappenhuis, met opstelplaats warmtepomp en MV-box.

1e Verdieping:
Entresolvloer (per lift en trap bereikbaar) met op verzoek mogelijkheid voor indeling tot turn-key kantoorruimten, voorzien van een betonvloer met cementdeklaag met een draagcapaciteit van 500 kg per vierkante meter.

Buitenterrein:
Het terrein wordt voorzien van betonklinkers, de nodige straatkolken, en mogelijkheden voor een centraal te plaatsen reclamezuil.

TECHNIEK
Bouwaard
Traditioneel gebouwd, opgetrokken middels een stalen constructie, omkleed met geïsoleerde panelen, begane grondvloer en verdiepingsvloer uitgevoerd in beton, platdakconstructie gedekt met PVC dakbedekking.

Isolatie:
Het object wordt opgeleverd met een energielabel A en is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede van HR++ isolerende beglazing in hoogwaardige aluminium kozijnen.

Verwarming en warmwatervoorziening:
De kantoren en aanverwante ruimten (exclusief de bedrijfsruimte zijn voorzien van centrale verwarming. De luchtwarmtepomp is geplaatst in de technische ruimte. Warmwater wordt geleverd d.m.v. close-in boilers ter plaatse van de warmwater tappunten.

BESTEMMING
De eilandkavel valt onder bestemmingsplan 'Oude Molen' en heeft de bestemming 'Gemengd-2' waarbij bedrijven tot en met de categorie 3.1 zijn toegestaan. Dit betreffen hoofdzakelijk bedrijventerrein gerelateerde ondernemingen met aanverwant kantoor. In basis zijn detailhandel en zelfstandige kantoren niet toegestaan.

HUURVOORWAARDEN
Betaling
Huurbetaling per maand te voldoen, bij voorkeur d.m.v. een automatische incasso.

Nutsvoorzieningen
Huurder zal voor eigen rekening zich aanmelden inzake levering van water, data en elektra.

Huurperiode
Bij voorkeur 10 + 10 jaar, langer is geen enkel probleem.

Omzetbelasting
De huurprijs bedraagt exclusief BTW.

Zekerheidstelling
De waarborgsom ofwel bankgarantie bedraagt driemaal de bruto maandverplichting inclusief BTW.

Huurindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijs- indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Model huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Servicekosten
Niet van toepassing, huurder zal het gehuurde naar genoegen van verhuurder onderhouden qua tuinonderhoud, schoonmaak en glas-/gevelbewassing.

Oplevering
Staat conform technische omschrijving. Op dag datum bouw gereed / oplevering aannemer.

Huren met koopoptie
In overleg en afhankelijk van voorwaarden is een huurovereenkomst met koopoptie in de toekomst bespreekbaar.

KOOPVOORWAARDEN
Zekerheidsstelling
10% van de overeengekomen koopsom.

Omzetbelasting
Over de koopsom is omzetbelasting verschuldigd.

Verkoopprijs
De vraagprijs is €2.950.000,- exclusief BTW

Oplevering
De oplevering wordt verwacht in Q2 2023.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop/verhuur van "Steenspil Eilandkavel te Halsteren". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.950.000,- v.o.n. (21% BTW)
Huurprijs
€ 11.900,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.935 m²
Perceelopp.
4.264 m²
In units vanaf
1.935 m²
Vloerbelasting
2500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
138 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Oppervlakte
1.674 m²

Parkeren

Niet overdekt
38
Prijs niet overdekt
€ 200,-

Foto's

Steenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F2 te Halsteren

Kaart

Interesse?