Steenspil, Eilandkavel F1/F2 te Halsteren

HALSTEREN
Huurprijs: € 11.900,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

HALSTEREN, STEENSPIL EILANDKAVEL F1 en/of F2. START BOUW: 2E KWARTAAL 2022.

Huurprijs: Vanaf € 11.900,= excl. BTW per maand (excl. p.p.)
Huurprijs parkeerplaats:€ 200,= excl. BTW per jaar per parkeerplaats
Huurperiode: vanaf 10 jaar of langer
Waarborg/bankgarantie: 3 maanden huur
Aanvaarding: nader overeen te komen
Oplevering verwachting Q4 2022
Vloeroppervlakte BVO: ca. 1.935 m² (incl. verdieping)
Grondoppervlakte: ca. 2.355 m² (totaal F1 + F2)
Kantooroppervlakte:ca. 200 tot 711 m²
Staat binnen: uitstekend / nieuwbouw
Staat buiten: uitstekend / nieuwbouw
Ligging: bedrijventerrein Oude Molen / zichtlocatie A4
Bestemming: Bedrijvigheid / Gemengd-2
Parkeerplaatsen:vanaf 30 stuks


ALGEMEEN
Op een top zichtlocatie, direct aan snelwegtracé A4 Rotterdam - Antwerpen, bieden wij u deze anno 2022 te realiseren exclusieve bedrijfsruimten aan. Door een toepassing van 1e klas materialen, in combinatie met de antraciet en witte strakke belijningen, is een tijdloos en chique ontwerp gecreëerd. Een ding is zeker: Uw onderneming wordt onderdeel van het collectief geheugen van duizenden passanten per dagdeel!

De objecten zijn zowel tezamen als afzonderlijk van elkaar te huur en bestaan onder meer uit een loods / werkplaats / magazijn voorzien van entresol en aanverwante kantoorruimte. Gezien de objecten momenteel nog niet zijn gerealiseerd bestaat de mogelijkheid om diverse eigen wensen toe te voegen aan het niveau van oplevering. Zo zijn, onder voorwaarden, het fine tunen van de inpandige indeling en afwerking tot op zekere hoogte bespreekbaar.

In basis wordt de loods opgeleverd met een vloeistof werende gevlinderde vloer waarbij de draagcapaciteit 2.500 kg per vierkante meter bedraagt. In de loods is geen verwarming voorzien, uiteraard is het complex wel volledig geïsoleerd conform de hedendaagse richtlijnen.

De kantoren worden z.g.a. turnkey opgeleverd waarbij de volledige wand-, vloer- en plafondafwerkingen worden aangebracht alsmede een balie, toiletgroep, meterkast, trappenhuis, tussenwanden, e.d.. Uiteraard zijn de kantoren verwarmd, hetgeen gasloos zal geschieden. Het vergroten van de kantoorruimte is zowel mogelijk op de begane grond alsmede op de 1e verdieping welke erg comfortabel per lift bereikbaar is.

Het buitenterrein wordt direct bruikbaar opgeleverd waarbij voorzien van bestrating rondom en in basis 30 parkeerplaatsen ten behoeve van eilandkavel F1 en 38 stuks ten behoeve van kavel F2. Reclame-uitingen zijn zowel op de daarvoor aangewezen plaatsen op de gevel mogelijk alsmede d.m.v. een grondgebonden reclamezuil bijvoorbeeld.

Wordt dit uw volgende stap? Wij zijn erg benieuwd naar uw toekomstvisie en kijken uit naar onze eerste kennismaking. Neem gerust contact met ons op om van gedachte te wisselen!


AFMETING & PRIJZEN
Conform de door verhuurder aangeleverde informatie zijn de objecten in basis per object als volgt samengesteld:

Verdieping Gebruik Afmeting BVO Huurprijs excl. BTW p/j
Begane grond Loods 1.135 m2 € 70,00 p/m2 *
Kantoor 200 m2 € 120,00 p/m2
1e Verdieping Opslag / kantoor 600 m2 € 45,00 p/m2 *
TOTAAL 1.935 m2

* de vermelde huurprijs per vierkante meter voor de loods en verdieping is van toepassing indien de ruimte als loods/opslag/e.d. wordt gehuurd. Indien de ruimte als turn-key kantoor wordt opgeleverd bedraagt de prijs per vierkante meter € 120,= exclusief BTW.

AFWERKSTAAT & INDELING
Begane grond:
Hal/entree voorzien van een baliemeubel, trap naar 1e verdieping alsmede een luxe personen liftinstallatie, wandafwerking stucwerk, PVC vloeren, verlaagd systeemplafond vv. led inbouwarmaturen;

Meterkastinstallatie voorzien van een uitgebreide groepenkast, o.a. vv. (40 ampère) krachtstroomaansluiting;

Kantine / kantoor, wandafwerking stucwerk, PVC vloeren, verlaagd systeemplafond vv. led inbouwarmaturen;

Betegelde toiletgroep voorzien van portaal met fonteintje en separaat heren- en dames wandcloset;

Loods/werkplaats/magazijn met een vrije hoogte van ca. 10 meter, voorzien van een stalen trap naar 1e verdieping en vloeistof werende gevlinderde betonvloer met een draagcapaciteit van 2.500 kg per vierkante meter, elektrisch bedienbare sectiedeur van 5,0 x 5,0 meter (h*b), geïsoleerde damwandprofielen en staalconstructie in het zicht;

Technische ruimte, gesitueerd onder het trappenhuis, met opstelplaats warmtepomp en MV-box.

1e Verdieping:
Entresolvloer (per lift en trap bereikbaar) met op verzoek mogelijkheid voor indeling tot turn-key kantoorruimten, voorzien van een betonvloer met cementdeklaag met een draagcapaciteit van 500 kg per vierkante meter.

Buitenterrein:
Het terrein wordt afgelegd met betonklinkers, voorzien van de nodige straatkolken, omheind door middels van zwart uitgevoerde draadhekwerken, toegankelijk middels een stalen elektrische schuifpoort (5 meter breed), mogelijkheden voor een centraal te plaatsen reclame-luifel. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt 200 euro exclusief BTW per jaar per parkeerplaats.

TECHNIEK
Bouwaard
Traditioneel gebouwd, opgetrokken middels een stalen constructie, omkleed met geïsoleerde panelen, begane grondvloer en verdiepingsvloer uitgevoerd in beton, platdakconstructie gedekt met PVC dakbedekking.

Isolatie:
Het object wordt opgeleverd met een energielabel A en is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede van HR++ isolerende beglazing in hoogwaardige aluminium kozijnen.

Verwarming en warmwatervoorziening:
De kantoren en aanverwante ruimten (exclusief de loods) zijn voorzien van centrale verwarming. De luchtwarmtepomp is geplaatst in de technische ruimte. Warmwater wordt geleverd d.m.v. close-in boilers ter plaatse van de warmwater tappunten.

BESTEMMING
De eilandkavel valt onder bestemmingsplan 'Oude Molen' en heeft de bestemming 'Gemengd-2' waarbij bedrijven tot en met de categorie 3.1 zijn toegestaan. Dit betreffen hoofdzakelijk bedrijventerrein gerelateerde ondernemingen met aanverwant kantoor. In basis zijn detailhandel en zelfstandige kantoren niet toegestaan.

HUURVOORWAARDEN
BTW
De huurprijs bedraagt exclusief BTW

Betaling
Huurbetaling per maand te voldoen, bij voorkeur d.m.v. een automatische incasso.

Nutsvoorzieningen
Huurder zal zich voor eigen rekening aanmelden inzake levering van water en elektra.

Huurperiode
bij voorkeur 10 + 10 jaar, langer is geen enkel probleem.

Zekerheidstelling
De waarborgsom ofwel bankgarantie bedraagt driemaal de maandverplichting inclusief BTW.

Huurindex
Steeds jaarlijks conform CPI, voor het eerste 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst

Model huurovereenkomst
Conform ROZ basismodel kantoor- en overige bedrijfsruimten, lay-out Helmig Makelaardij

Servicekosten
Niet van toepassing, huurder zal het gehuurde naar genoegen van verhuurder onderhouden qua tuinonderhoud, schoonmaak en glas-/gevelbewassing.

Oplevering
Staat conform technische omschrijving. Op dag datum bouw gereed / oplevering aannemer.

Screening
In overleg met de verhuurder zal een verzoek worden gedaan ter inzage van uw uittreksel Kamer van Koophandel en het financieel jaarverslag van uw onderneming. Indien de aangeleverde gegevens niet voldoende toereikend zijn is het verhuurder vrij om de huurvoorwaarden aan te passen, dan wel om u als kandidaat-huurder af te wijzen.

Disclaimer
Voorliggende brochure is met de grootste zorg in opdracht van opdrachtgever samengesteld en kan enkel worden gezien als vrijblijvende aanbieding om tot bezichtiging c.q. vrijblijvend / informatief gesprek over te gaan waarbij lezer geen rechten aan de inhoud van de brochure kan ontlenen. Onderhandelingen, bezichtigingen en informatieve gesprekken uitsluitend via Helmig Makelaardij & Taxatieburo o/z B.V.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 11.900,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.935 m²
In units vanaf
200 m²
Voorzieningen
Betonvloer, Toilet

Parkeren

Niet overdekt
30
Prijs niet overdekt
€ 200,-

Foto's

Steenspil, Eilandkavel F1/F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F1/F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F1/F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F1/F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F1/F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F1/F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F1/F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F1/F2 te HalsterenSteenspil, Eilandkavel F1/F2 te Halsteren

Kaart

Interesse?