Spirituslaan 4-6

BERGEN OP ZOOM
Verhuurd

Omschrijving

Op zoek naar een nieuwbouw locatie voor uw (horeca) onderneming? Dan is dit uw kans!

Een prachtige ruimte met alle voorzieningen onder een nieuw gebouwd appartementencomplex gelegen in nieuwbouwwijk "Nieuwe Vesting" in het Brabantse Bergen op Zoom. Het 300 m² grote pand met mogelijkheid tot buitenterras uitkijkend op de schoorsteen van de oude suikerfabriek beschikt over alle voorzieningen in een nieuwbouwpand. Het pand wordt casco opgeleverd en kan dus nog helemaal ingericht worden naar uw wensen. Het pand kan eventueel ook opgesplitst worden in 3 afzonderlijke ruimtes van allemaal ca. 100 m². Door alle snelle en goed bereikbare uitgaanswegen makkelijk bereikbaar voor gasten of voor een eventuele bezorgdienst. Verder beschikt het over een makkelijke achteringang waardoor de gasten geen last hebben van eventuele logistieke werkzaamheden. Het gebied is nog vol in opbouw en zal alleen nog maar groter worden, wat de aantrekkelijkheid en potentiele klantengroep alsmaar groter maakt. Vanuit het centrum van de stad tevens snel bereikbaar en op maximaal 10 minuten loopafstand.

Ruimte 1 van 100-296 m²
De ruimte is ideaal voor een horeca gelegenheid met een mooi terras uitkijkend op een stuk historie van Bergen op Zoom. De ruimte is voorzien van een luchtafvoer, warmtepomp en alle zaken om een horecakeuken mee in te richten. Verder ligt het terras op het zuiden, wat het ideaal maakt om in de zomer lang te blijven zitten.

Ruimte 2 ca. 100 m²
Deze ruimte is ideaal bij te voegen aan ruimte 1. Deze kan ook apart worden gebruikt als kantoor of praktijkruimte. Door het ruime bestemmingsplan zijn er diverse mogelijkheden mogelijk.

Ruimte 3 96 m²
Deze ruimte kan zowel bij de grote ruimte toegevoegd worden, of apart verhuurd worden als kantoorruimte of als bijvoorbeeld tandartspraktijk. Door de goed bereikbare uitgaanswegen is het ideaal bereikbaar voor iedereen van buiten de stad. Verder ligt het in het groeigebied van Bergen op Zoom, en zal het dus alleen nog maar aantrekkelijker worden om hier te vestigen.

Voorzieningen:
-Cementdekvloer
-Behangklare wanden
-Gescheiden ventilatie voorzieningen
-Vetvangput

Afmetingen:
Spirituslaan 6: circa 200m²
Spirituslaan 4: Circa 94m²
Dit betreft BVO. Derhalve zal het VVO minder zijn.

Bestemming:
Artikel 3 Wonen

3.1 Bestemmingsomschrijving
De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.wonen in een woning;
b.ter plaatse van de aanduiding 'tuin'; bergse stoep;
c.ter plaatse van de aanduiding 'gemengd'; commerciële voorzieningen zijnde horeca in de categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten en Bedrijf tot en met categorie C van de Staat van bedrijfsactiviteiten;
d.ter plaatse van de aanduiding 'parkeergarage'; een parkeerdek/kelder;
e.bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals paden, tuinen, parkeervoorzieningen, waterhuishoudkundige voorzieningen, speelvoorzieningen en erven.

Gebruik:
Het pand is nog in aanbouw en zal dus leegstaand worden opgeleverd.

Oplevering:
Het pand zal Casco worden opgeleverd.

Huurprijs:
Vanaf € 1300,- per maand (excl. BTW).

Servicekosten:
De servicekosten per maand bedragen €25,-

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de verwijzing van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurperiode
n.o.t.k.

Omzetbelasting huur
BTW belaste verhuur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.300,- p.m. (21% BTW)
Servicekosten
€ 25,- p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
horeca
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
overig

Bedrijfshal

Oppervlakte
296 m²
In units vanaf
96 m²

Foto's

Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6Spirituslaan 4-6

Plattegronden

Spirituslaan 4-6

Kaart

Interesse?