Ringersweg 14G

BERGEN OP ZOOM
Huurprijs: vanaf € 155,- p.m.

Omschrijving

TE HUUR | Goed beveiligde garageboxen in Bergen op Zoom

In het kort:
- Ruime garageboxen variërend van 14 tot 29 m²
- Doorrijhoogte van 2.00 tot maar liefst 2.90 meter
- Altijd een garagebox die past bij uw ruimtebehoefte
- Uitstekende ligging aan de Randweg, op korte afstand van de A4 en A58
- BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
- Geen of zeer lage energiekosten door de zonnepanelen
- Huisvesting voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
- Eerste 12 maanden 50% korting
- Flexibele huurtermijn
- 24/7 toegang met persoonlijke keytag
- Eigen postbus, sanitaire voorziening en actief parkbeheer
- Aantal maten per direct beschikbaar


Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren

Garagepark Bergen Op Zoom is gesitueerd aan de Ringerweg 14b in Bergen op Zoom, om de hoek van de Randweg West. Op deze locatie vindt u garageboxen in vier verschillende afmetingen, waardoor er altijd een ruimte is die past bij uw ruimtebehoefte. De kleinste garagebox is 14 m² en de XXL-garagebox is maar liefst 29 m². Niet alleen qua oppervlakte, maar ook als het gaat om de doorrijhoogte en vrije hoogte is er keuze. Het bedrijventerrein is gesitueerd aan de westkant van Bergen op Zoom, vlak bij de Theodorushaven die in verbinding staat met het Bergsche Diep. Via de Randweg West zijn Bergen op Zoom, Halsteren en de uitvalswegen naar de A4 en A58 uitstekend te bereiken. Hiermee is uw bedrijf gevestigd op een strategische plek ten opzichte van Antwerpen, Breda en de provincie Zeeland. In de directe omgeving van Garagepark Bergen op Zoom bevinden zich verschillende bedrijven, onder andere uit de transportsector. Aan de Randweg West stoppen diverse bussen, die zorgen voor een goede verbinding met het treinstation.


Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als hobby-/klusruimte en stalling

De garageboxen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslag-/werkruimte en als opslag voor bedrijfsvoorraad. Ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer. Er zijn vier verschillende afmetingen beschikbaar, variërend van 14 tot 29 m². De ligging op de begane grond zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met uw auto met aanhanger of een grote bestelbus.


Een veilige plek voor uw kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kunt u hier met een gerust hart uw kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan. De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Zoekt u een mooie, hoogwaardige, representatieve en veilige opslag-/werkruimte? Dan bent u hier aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een bezichtiging, waar u vrijblijvend alle mogelijkheden met een persoonlijke adviseur kunt bespreken.

Huursom: vanaf € 99,92 excl. BTW per maand (kortingstarief)

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van ''GaragePark Bergen op Zoom''. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
vanaf € 155,- p.m.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Bedrijfshal

In units vanaf
14 m²
Voorzieningen
Overhead deuren

Foto's

Ringersweg 14GRingersweg 14GRingersweg 14GRingersweg 14G

Kaart

Interesse?