Putseweg 39

HOOGERHEIDE
€ 479.000,- k.k.

Omschrijving

Op zoek naar een woon-werkpand in Hoogerheide? Of op zoek naar een pand met ontwikkelingsmogelijkheden? Dan is dit pand voor u geschikt!

De begane grond beschikt over een oppervlakte van ca. 126 m² VVO en is perfect in te richten als praktijkruimte, winkel of kantoor. Tevens is het mogelijk om een woning te realiseren op de begane grond. De gehele begane grond is slechts 2 jaar geleden grondig gerenoveerd, zowel de begane binnen- als buitenzijde . De bovenwoning bestaat uit een oppervlakte van 90 m² VVO en beschikt over een royale dakterras van ca. 39 m². De bovenwoning is te bereiken via een inpandige trap. Het pand is gelegen nabij het centrum van Hoogerheide aan de doorgaande weg richting de grensplaats Putte.

Bereikbaarheid
Het pand is gelegen aan de doorgaande weg in Hoogerheide, dit zorgt ervoor dat het pand iedere dag een hoog aantal passanten heeft.

Parkeren
Door het verharde buitenterrein heeft het pand beschikking over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming
Het pand valt binnen het bestemmingsplan 'Bebouwde kom Hoogerheide-Woensdrecht' met als aanduiding enkelbestemming 'detailhandel'. In overleg met de gemeente is het mogelijk om ook wonen op de begane grond toe te staan.

Voorzieningen
-Compleet gerenoveerde begane grond;
-In 2020 geheel gerenoveerd dak;
-In 2020 gerealiseerde kunststof kozijnen met HR++ glas;
-Laminaatvloer;
-Zonwering;
-Royale dakterras;
-Groot buitenterrein.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Woensdrecht, sectie D, nummer 1868; grootte 339 m².

Vraagprijs
€ 479.000,- kosten koper.

Gebruik
Het pand is vrij van huur.

Zekerheidstelling
Een garantie ter grootte van 10% van de koopsom.

Fiscaal
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. Koper is wel overdrachtsbelasting verschuldigd. In 2022 betreft dit tarief 8%. Vanaf 2023 is er zoals het er nu uit ziet 10,1% overdrachtsbelasting verschuldigd over het geheel.

Oplevering
De oplevering is in overleg.

Opleveringsniveau
Het pand zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Energielabel
Het pand beschikt over energielabel C.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent verkoop van 'Putseweg 39 te Hoogerheide. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 479.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
C

Locatie

Ligging
woonwijk

Bedrijfshal

Oppervlakte
216 m²
Perceelopp.
339 m²

Foto's

Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39Putseweg 39

Kaart

Interesse?