Molenweg 52.

STEENBERGEN
Huurprijs: € 550,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Te huur
Zelfstandig te gebruiken praktijk-/kantoorunit ter grootte van circa 50 m² VVO met eigen entree gelegen op het buitenterrein van het bedrijfsverzamelgebouw "Het Bastion". Het geheel is gunstig gelegen in Steenbergen-Zuid in de directe nabijheid van diverse voorzieningen en uitvalswegen.

Voorzieningen
De praktijk-/kantoorunit is o.a. voorzien van:
- TL-verlichting;|
- CV-ketel met radiatoren;
- Douche;
- Vloerafwerking met tapijttegels;
- Kabelgoten met elektra- en datapunten;
- Meterkast;
- Toiletgroep;
- Pantry.

Huurprijs
€ 550,- exclusief BTW per maand.

Parkeren
2 parkeerplaatsen op het buitenterrein zijn inbegrepen. Het buitenterrein wordt afgesloten door middel van twee schuifpoorten.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan "Steenbergen Zuid". Hierin heeft het perceel de bestemming "Maatschappelijk" o.a. maatschappelijke voorzieningen. De gemeente is bereid planologische medewerking te verlenen voor het gebruik als kantoor/praktijk e.d.

Kadastrale informatie
Gemeente Steenbergen, sectie Q, nummer 4902.

Energielabel
E.

Huurprijs
€ 550,- exclusief BTW per maand.

Servicekosten
€ 54,- exclusief BTW per maand in verband met:
- Onderhoud buitenterrein;
- Kabelinternet;
- Postsortering;
- Gebruik afvalcontainers;
- Gemeentelijke heffingen;
- Gebruik fietsenstalling;
- Gebruik spreekkamers;
- Parkeerplaatsen.

Optioneel
Voor € 40,- per dagdeel kunt u gebruik maken van de vergaderruimte in het hoofdgebouw en voor € 20,- per dagdeel van een flexwerkplek, waarbij koffie en thee zijn inbegrepen.

Huurtermijn
Minimaal 2 jaar.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief servicekosten en BTW dienen per maand vooruit voldaan te worden.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 2 maanden huur exclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Oplevering
In onderling overleg.

Bijzonderheden
Een eventuele transactie dient ter goedkeuring aan de verhuurder te worden voorgelegd. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Overig
Om een indruk te krijgen van het complex en de diverse ruimtes, is er een link beschikbaar om een virtuele tour te beleven. Voor de betreffende link verwijzen wij u graag naar de brochure.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Molenweg 52, unit J+K te Steenbergen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 550,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Nevenbestemming
maatschappelijk vastgoed
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
E

Locatie

Ligging
woonwijk

Kantoorruimte

Oppervlakte
50 m²
Perceelopp.
1.825 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Kabelgoten, Pantry, Toilet, Verwarming, Airco
In units vanaf
50
Turn key
nee

Parkeren

Niet overdekt
1

Foto's

Molenweg 52.Molenweg 52.Molenweg 52.Molenweg 52.Molenweg 52.Molenweg 52.Molenweg 52.Molenweg 52.Molenweg 52.Molenweg 52.

Plattegronden

Molenweg 52.

Kaart

Interesse?