Kremerstraat 18

BERGEN OP ZOOM
Huurprijs: € 1.850,- p.m. (21% BTW)

Omschrijving

Ondernemen in een van de mooiste straten van centrum van Bergen op Zoom? Dan is dit uw kans!

Het pand ligt op A2 locatie in het historische stadscentrum van Bergen op Zoom. Gelegen aan een van de meest karakteristieke straten van centrum Bergen op Zoom vindt u dit monumentale pand. Het gebied heeft als aanduiding het 'vierkantje'. En ligt slechts op 200 meter van de grote markt met veel terrassen uitkijkend op de Peperbus en stadsschouwburg de Maagd.

De ruimte
Het pand heeft met de monumentale pui een mooie sfeervolle entree. De winkel is tevens erg karakteristiek met het open houten plafond, welke is voorzien van een representatieve lichtstraat. Tevens heeft het pand een mooie doorkijk naar achter en is een oude sfeervolle wand aanwezig welke extra sfeer verzorgd in de winkelruimte. Aan de achterzijde van de ruimte zijn twee grote pashokken aanwezig en de doorgang naar pantry en kantineruimte.

Oppervlakte
De winkelruimte beschikt over een oppervlakte van ca. 134 m² VVO.

Bestemming:
Het pand valt binnen het bestemmingsplan 'Gemeentelijke plan Binnenstad (onherroepelijk 6-1-2010)'met als aanduiding Centrum-1.

De centrum 1 gronden zijn bestemd voor:
Bestemmingsomschrijving De voor Centrum-1 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.Bedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten waarbij aan de voorgevelzijde een ruimte voor detailhandelverkoop in gebruik dient te zijn ;
b.detailhandel op de begane grond en kelderverdieping, met uitzondering van dienstruimtes;
c.dienstverlening op de begane grond en kelderverdieping, met uitzondering van dienstruimtes;
d.kantoren op de begane grond;
e.maatschappelijke voorzieningen: bibliotheken, cultuur, gezondheidszorg, jeugd- /kinderopvang, onderwijs, openbare dienstverlening, openbare orde en veiligheid, religie, verenigingsleven, volksgezondheid, zorg en welzijn en daarmee gelijk te stellen sectoren;
f.ondersteunende horeca bij detailhandel waarbij de oppervlakte van de ondersteunende horeca niet meer mag bedragen dan 10% van het verkoopvloeroppervlak met een maximum van 25 m2;
Zie voor nadere informatie www.ruimtelijkeplannen.nl

Voorzieningen
-Strakke monumentale pui;
-Houten vloer;
-Zelfstandige meters;
-Rolluik aan de binnenzijde van het pand;
-Balie;
-Lichtstraten;
-Verlichting d.m.v. spots;
-Alarminstallatie;
-Camera-installatie;
-Centrale verwarming;
-Airco-installatie;
-Pantry;
-Toilet.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Bergen op Zoom, sectie G, nummer 8024 appartementsrecht A3. Het betreft een gemeentelijke monument.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op een (betaald) parkeerterrein op slechts 50 meter.

Oplevering
Per direct beschikbaar.

Huurprijs
De vraaghuurprijs is €1.850 per maand (excl. BTW)

Huurperiode:
In overleg

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurders zijde.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent verkoop van het pand. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.850,- p.m. (21% BTW)
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Winkelruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1889
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte
134 m²
Verkoopvloeropp.
134 m²
In units vanaf
134
Front breedte
786 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Branche beperking
nee
Horeca toegestaan
nee
Overname personeel
nee

Foto's

Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18Kremerstraat 18

Kaart

Interesse?