Kooiweg 22D

HOOGERHEIDE
Huurprijs: € 3.000,- p.m.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte met royaal buitenterrein in Hoogerheide? Dan is deze ruimte voor u geschikt!

De ruimte bevindt zich aan de achterzijde van het pand en betreft unit 22D. De bedrijfsruimte beschikt over een oppervlakte van ca. 616 m² VVO met aanvullend ca. 178 m² VVO aan kantoor, opslag + facilitaire ruimte. Tevens beschikt deze ruimte over een buitenterrein van ca. 900 m². Het terrein is volledig omheind en af te sluiten middels een dubbele poort. Enerzijds is het terrein te betreden middels de middenweg, aan de andere zijde is het terrein te bereiken middels het pad vanuit de Kooiweg.

Bestemming
Bestemmingsplan Bedrijventerrein Woensdrecht (02-04-2015) met enkelbestemming 'Bedrijventerrein' en functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2'. Hieronder valt:
a.ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 tot en met 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten 'bedrijventerrein'
Tevens zijn er diverse gebiedsaanduidingen van kracht op het perceel, waaronder: Geluidzonde-industrie, Luchtvaartverkeerzone-2 en vrijwaringszone-radar.

Bereikbaarheid
Het pand heeft een goede ligging. Middels de randweg van Hoogerheide is de A58 binnen slechts 5 minuten te bereiken. D.m.v. deze snelweg is Bergen op Zoom in 10 minuten aan te rijden en Antwerpen slechts binnen 25 minuten. Tevens is er middels de wegen aan beide zijden van het pand voldoende ruimte om de diverse units te bereiken.

Kadastrale gegevens
-Gemeente Woensdrecht, Sectie C, nummer 1702 ter grootte van 3.996 m²;
-Gemeente Woensdrecht, sectie C, nummer 1929 ter grootte van 635 m²;
-Gemeente Woensdrecht, sectie C, nummer 2281, ter grootte van 695 m².

Huurprijs
€ 3.000,- per maand (vrij van BTW)

Oplevering
Per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte zal leeg en ontruimd worden opgeleverd.

Huurprijsherziening
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Verhuurder wenst BTW vrij te verhuren.

Huurovereenkomst
ROZ huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimten ex artikel 7:230a BW met aanvullingen vanuit verhuurders zijde.

Huurperiode
In overleg.

Huurbetaling
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Zekerheidsstelling
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van het pand "Kooiweg 22D te Hoogerheide". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleen. Nadrukkelijk is vermeld dar deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000,- p.m.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud binnen
redelijk
Onderhoud buiten
goed

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Bedrijfshal

Oppervlakte
616 m²
Perceelopp.
5.026 m²
In units vanaf
616 m²
Vrije hoogte
4.850 cm
Vloerbelasting
500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Krachtstroom, Overhead deuren, Pantry, Toilet

Kantoorruimte

Oppervlakte
178 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Oppervlakte
900 m²

Foto's

Kooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22DKooiweg 22D

Plattegronden

Kooiweg 22D

Kaart

Interesse?