Industrieweg 1Z.

HALSTEREN
verhuurd

Omschrijving

BEDRIJFSUNIT 6 INDUSTRIEWEG 1Z TE HALSTEREN

Representatieve bedrijfsunit te huur in Halsteren. Deze unit is gerealiseerd in een mooi nieuw bedrijfsverzamelgebouw en beschikt over een verlengde, betonnen verdiepingsvloer, een fraaie gevelpartij met extra glazen pui en valt perfect in het zicht.

Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd naast de Lidl op het nieuwe bedrijventerrein "De Schans". Een mooie zichtlocatie op circa 5 minuten afstand van de afrit A4. Dat maakt dat u binnen 30 minuten in Rotterdam, Antwerpen, Goes of Breda bent.

Zeer centraal gelegen dus en dat biedt mogelijkheden voor ondernemers. Of u nu net gestart bent met uw onderneming, uitkijkt naar iets groters, iets zoekt met een betere ligging of op zoek bent naar een aantrekkelijke belegging. Laat u informeren over dit schitterend vormgegeven complex op een zeer unieke locatie.

Oppervlakte
Circa 230 m2 BVO.

Voorzieningen
De bedrijfsunit is onder andere voorzien van:
- Overheaddeur 4 x 4,3 meter;
- LED-armaturen;
- 1 x 400V aansluiting
- Voorbereiding pantry
- Toiletruimte
- Brandslanghaspel.

Parkeren
7 parkeerplaatsen op het buitenterrein zijn inbegrepen.

Bestemming
Er zijn ruime mogelijkheden voor bedrijfshuisvesting. Geschikt voor bedrijven in categorie 1, 2 en 3. Detailhandel is niet toegestaan. De bestemmingsplanvoorschriften kunt u opvragen bij de makelaar.

Kadastrale informatie
Gemeente Halsteren, sectie C, nummer 9756, grootte circa 486 m2.

Huurprijs
€ 1.550,- exclusief BTW per maand.

Huurtermijn
Bespreekbaar vanaf 2 jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Kenmerken:
- Toplocatie op bedrijventerrein "De Schans"
- Geschikt voor bedrijven in categorie 1, 2 en 3
- Reclamevoering is mogelijk op de daarvoor bestemde reclameroosters boven de luifel

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Industrieweg 1Z te Halsteren". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.550,- p.m. (21% BTW)
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein, perifere detailhandelsvestiging
Snelweg afrit
1000 m - 1500 m
Bushalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
230 m²
Perceelopp.
486 m²
In units vanaf
230 m²
Vloerbelasting
1500 kg / m2
Voorzieningen
Betonvloer, Overhead deuren, Toilet

Parkeren

Niet overdekt
7

Foto's

Industrieweg 1Z.Industrieweg 1Z.Industrieweg 1Z.Industrieweg 1Z.Industrieweg 1Z.Industrieweg 1Z.Industrieweg 1Z.Industrieweg 1Z.Industrieweg 1Z.

Kaart

Interesse?