Industrieweg 1f

HALSTEREN
verhuurd

Omschrijving

BEDRIJFSUNIT INDUSTRIEWEG 1F TE HALSTEREN
Representatieve bedrijfsunit te huur in Halsteren. In een mooi nieuw bedrijfsverzamelgebouw wat gerealiseerd is naast de Lidl op het nieuwe bedrijventerrein "De Schans". Een mooie zichtlocatie op ca. 5 minuten afstand van de afrit A4. Dat maakt dat u binnen 30 minuten in Rotterdam, Antwerpen, Goes of Breda bent.
Zeer centraal gelegen dus en dat biedt mogelijkheden voor ondernemers. Of u nu net gestart bent met uw onderneming, uitkijkt naar iets groters of iets zoekt met een betere ligging. Laat u informeren over dit schitterend vormgegeven complex op een zeer unieke locatie.

Het gebouw bestaat totaal uit 16 units en heeft een zeer moderne en representatieve uitstraling.

Bestemming
Er zijn ruime mogelijkheden voor bedrijfshuisvesting. Geschikt voor bedrijven in categorie 1, 2 en 3. Detailhandel is niet toegestaan. De bestemmingsplanvoorschriften kunt u opvragen bij de makelaar.

UNIT 1F
- Oppervlakte 110 m2 BVO
- Huurprijs € 650,- exclusief BTW per maand
- Inclusief 2 parkeerplaatsen op het buitenterrein

De unit is voorzien van een betegeld toilet met fonteintje. Voorbereiding voor o.a. een pantry is aanwezig in de units en dus eenvoudig te realiseren. Er is een brandslanghaspel aanwezig. De unit is ruim, heeft een vrije hoogte van 6,5 meter, een overheaddeur van ca. 4 meter breed en 4,3 meter hoog. Het buitenterrein wordt geheel verhard met klinkers.

Huurbetaling
Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015 = 100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van een kwartaalverplichting huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Huurperiode
Bespreekbaar vanaf 2 jaar.

Servicekosten
Vanaf € 25,- exclusief BTW per maand in verband met:
- onderhoud buitenterrein;
- bijdrage aan werkzaamheden ten behoeve van algemeen nut aan het bedrijfsverzamelgebouw.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Kenmerken:
- Toplocatie op bedrijventerrein "De Schans";
- Geschikt voor bedrijven in categorie 1, 2 en 3;
- Reclamevoering is mogelijk op de daarvoor bestemde reclameroosters boven de luifel.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Bedrijfsunit Industrieweg 1f" te Halsteren. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 650,- p.m. (21% BTW)
Servicekosten
€ 25,- per vierkante meter p.j.
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein, grootschalige detailhandelsvestiging, perifere detailhandelsvestiging
Snelweg afrit
3000 m - 4000 m
Bushalte
< 500 m

Bedrijfshal

Oppervlakte
110 m²
Perceelopp.
224 m²
Vrije hoogte
650 cm
Voorzieningen
Overhead deuren, Toilet

Parkeren

Niet overdekt
2

Foto's

Industrieweg 1fIndustrieweg 1fIndustrieweg 1fIndustrieweg 1fIndustrieweg 1fIndustrieweg 1f

Kaart

Interesse?