Industrieweg ong.

HALSTEREN
verkocht

Omschrijving

Representatieve bedrijfsunits te huur in Halsteren. In een mooi nieuw bedrijfsverzamelgebouw wat gerealiseerd wordt naast de Lidl op het nieuwe bedrijventerrein "De Schans". Een mooie zichtlocatie op ca. 5 minuten afstand van de afrit A4. Dat maakt dat u binnen 30 minuten in Rotterdam, Antwerpen, Goes of Breda bent.

Zeer centraal gelegen dus en dat biedt mogelijkheden voor ondernemers. Of u nu net gestart bent met uw onderneming, uitkijkt naar iets groters, iets zoekt met een betere ligging. Laat u informeren over dit schitterend vormgegeven complex op een zeer unieke locatie.

16 REPRESENTATIEVE NIEUWBOUW UNITS
Het gebouw heeft een zeer moderne en representatieve uitstraling. Unit 1 en 16 zijn voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, fraaie gevelpartij met een extra glazen pui en en vallen perfect in het zicht. De units zijn voorzien van een betegeld toilet met fonteintje.

Voorbereiding voor o.a. een pantry zijn aanwezig in de units en dus eenvoudig te realiseren. De units zijn ruim, hebben een vrije hoogte van 6,5 meter, een overheaddeur van ca. 4 meter breed en 4,3 meter hoog. Iedere unit is voorzien van andere opties. Een overzicht hiervan is aan te vragen bij de makelaar. Op het terrein zijn circa 48 parkeerplaatsen aanwezig, minimaal 2 per unit en extra voor bezoekers. Het buitenterrein wordt geheel verhard met klinkers.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 109.500,- v.o.n. (21% BTW)
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2020, 2021
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Bedrijfshal

Oppervlakte
110 m²
Perceelopp.
10.660 m²
In units vanaf
110 m²
Voorzieningen
Overhead deurenOverheaddeuren, Toilet, Pantry
Prijs
€ 109.500,-

Parkeren

Niet overdekt
48

Foto's

Industrieweg ong.Industrieweg ong.Industrieweg ong.

Interesse?