Arnoldus Asselbergsstraat 25

BERGEN OP ZOOM
Verhuurd

Omschrijving

In het historisch stadscentrum van Bergen op Zoom, op een markante zichtlocatie en met (betaalde) parkeergelegenheid voor de deur, treft u dit moderne kantoorpand.

Het object beschikt o.a. over een open commerciële ruimte met spreekkamer en separate kantineruimte met toilet, alsmede een kelder welke vanuit een luik in de kantoortuin bereikbaar is. De afwerking is netjes en de isolatie top.

Het object wordt gestoffeerd aangeboden, echter mocht u de stylering willen aanpassen bent u hier vrij in.

Ziet u mogelijkheden op deze markante locatie? Bel ons om de (huur)mogelijkheden te bespreken!

Indeling
Commerciële ruimte voorzien van afgesloten spreekkamer:
- Wandafwerking spuitwerk;
- Cementdekvloer afgewerkt met tapijt;
- Verlaagd systeemplafond voorzien van inbouwarmaturen;
- Meterkast voorzien van 12 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Pantry/kantine/archief met:
- Keukenblok met dubbel spoelbak en RVS blad;
- Opstelplaats vaatwasser;
- Opstelplaats HR-Combiketel (Remeha Avanta 2006);
- Unit vloerverwarming;
- Wandafwerking spuitwerk;
- PVC vloer;
- Systeemplafond.

Daarnaast is er een betegeld toilet voorzien van wandcloset en fonteintje aanwezig. De kelderruimte is toegankelijk vanuit een vloerluik in de commerciële ruimte.

Bestemming
De bestemming is Centrum-4 binnen het bestemmingsplan 'Binnenstad'. De bestemmingsplanregels zijn desgewenst op te vragen bij de makelaar.

Huurprijs
€ 990,- exclusief BTW per maand.

Huurder zal het gehuurde op eigen naam en rekening aanmelden inzake levering gas, water en elektra alsmede TV- en internetvoorzieningen.

Huurtermijn
Minimaal 3 jaar. Langer huren is geen enkel probleem.

Huurbetaling
Per maand vooruit door middel van automatische incasso.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Bijzonderheden
Aan de hand van o.a. uw bedrijfs- en inkomensgegevens zal worden beoordeeld in hoeverre u voor huur van deze bedrijfsruimte in aanmerking komt. Graag hebben wij o.a. inzichtelijk: uittreksel KvK en financiële jaarstukken. Bij onduidelijkheid of indien een startende onderneming van toepassing is kunnen aanvullende stukken ter inzage worden opgevraagd of een verhoogde waarborgsom worden verlangd.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Arnoldus Asselbergsstraat 25 te Bergen op Zoom". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 990,- p.m. (21% BTW)
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2005
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A

Locatie

Ligging
winkelgebied stadscentrum

Kantoorruimte

Oppervlakte
110 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Pantry, Systeemplafond, Toilet, Verwarming
In units vanaf
110
Turn key
nee

Foto's

Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25

Plattegronden

Arnoldus Asselbergsstraat 25Arnoldus Asselbergsstraat 25

Kaart

Interesse?