Argon ong

OUD GASTEL
verkocht

Omschrijving

Bedrijfsunits Argon te Oud-Gastel

Strategisch ondernemen tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Moerdijk; dat is ondernemen op Borchwerf II in Oud-Gastel. Op dit veelzijdige bedrijventerrein pal aan de A17 worden 35 multifunctionele bedrijfsunits met kantoor-/showroomruimte gebouwd, inclusief ruime parkeergelegenheid en de mogelijkheid voor de plaatsing van zonnepanelen. Deze moderne units zijn niet alleen perfect voor eigen gebruik maar ook een uitstekende, veilige belegging.

In project Argon zijn momenteel enkel unit B7 en B9 nog beschikbaar. Deze naast elkaar gelegen units worden gerealiseerd aan de voorzijde van het linkerdeel van het project. Deze vallen onder type B met een zeer courante maat van 111 m2 per stuk, prachtig gesitueerd aan de voorkant van het project. De vloeroppervlakte op de begane grond is 55 m2 en op de eerste verdieping 56 m2. De overheaddeur en separate loopdeur zorgen voor een goede toegankelijkheid. De ruimte wordt casco opgeleverd zodat je deze op maat voor jouw bedrijf kunt inrichten. De maximale vloerbelasting op de begane grond is 1.000 kg/m2 en op de verdieping 400 kg/m2. Deze bedrijfsunits krijgen ieder 2 parkeerplaatsen op het buitenterrein en zowel het dak als de staalconstructie zijn voorbereid op zonnepanelen tot maximaal 20 kg/m2.

Overige informatie:
Bedrijventerrein Borchwerf II heeft een uitstekende ligging pal aan de snelweg A17, die Moerdijk met Roosendaal verbindt. Groot voordeel zijn de directe aansluitingen op het internationale wegennet naar de havens van Antwerpen, Rotterdam en Moerdijk. Op het bedrijventerrein is een voorziening voor bewaakt vrachtwagenparkeren in de Europese veiligheidscategorie IV. Bij afslag 20 en 21 zijn meerdere horecagelegenheden en met de fiets is Roosendaal in korte tijd te bereiken. Borchwerf II is de vestigingsplaats voor vele ondernemers in diverse sectoren, van transport tot metaal en van webshop tot autodealer.

Deze hoogwaardige, multifunctionele bedrijfsunits met kantoor-/showroomruimte zijn niet alleen zeer geschikt voor eigen gebruik maar ook als belegging. Borchwerf II is gecertificeerd met het keurmerk Veilig Ondernemen- Bedrijventerreinen en er is parkmanagement waaraan alle bedrijven deelnemen; dit vormt een uitstekende voedingsbodem voor ondernemers en maakt deze locatie zeer interessant als belegging. De grootte van de bedrijfsunits zijn geschikt voor een grote groep ondernemers die graag wil huren in West-Brabant en wil profiteren van de uitstekende ligging ten opzichte van Roosendaal, Bergen op Zoom en tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Moerdijk.

Oppervlakte
111 m2 per unit

Parkeerplaatsen
2 stuks per unit

Verkoopprijs
€ 125.000,- excl. BTW V.O.N. per stuk
€ 240.000,- excl. BTW V.O.N. gezamenlijk

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor toegang tot de dataroom.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bedrijfsruimte
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Locatie

Ligging
bedrijventerrein

Bedrijfshal

Oppervlakte
222 m²
Perceelopp.
228 m²
In units vanaf
111 m²
Vloerbelasting
1000 kg / m2

Parkeren

Niet overdekt
4

Foto's

Argon ongArgon ongArgon ong

Kaart

Interesse?