Antwerpsestraatweg 188

BERGEN OP ZOOM
Verkocht

Omschrijving

Altijd al de droom gehad om te ondernemen in de horeca? Dan is dit uw kans!

Horecacentrum Bellevue is dè multifunctionele locatie voor allerlei soorten activiteiten en partijen. Van biljartcentrum tot de perfecte locatie voor allerlei feesten en partijen, voor iedere gelegenheid de ideale locatie. Het horecapand ligt aan de Antwerpsestraatweg, de doorgaande weg van Bergen op Zoom naar Hoogerheide. Voor iedereen dus goed te bereiken en door de parkeergelegenheid op eigen terrein is ook daar aan gedacht. Het café en de zaal zijn door een tussenwand prima te scheiden van elkaar, waardoor de zalen voor zowel grote als kleine feesten gebruikt kunnen worden. Beide zalen hebben een eigen bar, en het toilet is vanuit alle zalen bereikbaar. Aan de achterkant is er nog een kleine zaal aanwezig, deze is bereikbaar via het parkeerterrein en is geschikt voor kleinere gezelschappen. Naast deze verschillende zalen beschikt het pand over een horecakeuken waardoor feesten en partijen gecombineerd met eten ook zeker tot de mogelijkheden behoren. Boven deze uitgebreide feestlocaties zit een woongelegenheid ter grootte van 135 m².

De royale bovenwoning met ruime kamers van in totaal 135 m² woonoppervlakte
De woonruimte is gelegen boven horecacentrum, deze bestaat over een woonkamer, 2 slaapkamer, balkon, badkamer, overige ruimtes en een overloop. Het balkonterras is ca. 12 m². Dit alles brengt de totaliteit aan vierkante meters op 135 m². Verder beschikt het terrein over een losse dubbele garage, welke gebruikt kan worden voor zowel auto's als eventuele opslag.

Het horecacentrum
Het horecacentrum bestaat uit 3 verschillende zalen, van ieder zijn eigen grootte. 2 zalen, bestaande uit het café en een losse zaal, kunnen met elkaar gecombineerd worden tot 1 zaal. Dit met elkaar gecombineerd brengt het samen tot ca. 260 m². Het toiletblok dat via iedere zaal bereikbaar is, komt neer ca. 11 m². Uiteraard heeft het pand ook een apart kantoor voor de administratieve zaken, dit in combinatie met de keuken is goed voor nog eens 60 m² in het pand. Naast deze ruimtes is er nog een aparte opslagruimte losstaand van de 2 kelders die aanwezig zijn onder het pand. De laatste, wat kleinere zaal, komt neer op 70 m². In het geval van goed weer is er ruimte voor een buitenterras aan de voorzijde van het pand.

Oppervlakte
-Oppervlakte gehele perceel: 1386 m²
-Cafe + zaal: 260 m²
-Toiletgroep: 11 m²
-Kantoor + keuken: 60 m²
-Achterste zaal: 70 m²
-Woonoppervlakte: 135 m²
-Garage: 49 m²
-Kelder: 21 m²
-Zolder: 16 m²

Voorzieningen horecacentrum:
-Ingebouwde bar
-Barkoelingen
-Mogelijkheid voor een tapinstallatie
-Heaters
-Meerdere opgehangen televisies
-Geluidsinstallatie
-Aparte mannen en vrouwen toiletruimte
-Scheidingswand
-Systeemplafond
-Schouw in de zaal
-Horecakeuken met ingebouwde vaatwasser
-10 pits gasfornuis
-Koelcel van 2x2 meter
-Kelderopslag

Voorzieningen woonruimte:
-Houtenvloer constructie
-Radiatoren
-Bitumen dakafwerking
-Diverse slaapkamers met bergkast
-Gemetseld dakterras
-Alarm installatie
-Ruime badkamer met ligbad
-Losse garage met 2 deuren (1 kanteldeur & 1 automatische deur)
-Ruime woonkamer met zicht op de doorgaande weg

Bestemming:
Artikel 7 Horeca
7.1 Bestemmingsomschrijving
De voor 'Horeca' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a.horecabedrijven tot maximaal de aangegeven categorie, uitsluitend op de begane grond. Voor de categorie-indeling wordt verwezen naar de bij dit bestemmingsplan gevoegde Staat van Horeca-activiteiten;
b.wonen in een woning, uitsluitend op de verdieping;
c.bij deze bestemming behorende voorzieningen zoals ontsluitingswegen, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen en waterhuishoudkundige voorzieningen.

7.2 Bouwregels
Op de in artikel 7.1 bedoelde gronden mogen uitsluitend bouwwerken ten dienste van de in dat lid bedoelde bestemming worden gebouwd, met dien verstande dat:
a.de gebouwen uitsluitend mogen worden opgericht binnen het bouwvlak;
b.het bouwvlak volledig mag worden bebouwd;
c.de goot- en/of bouwhoogte van de gebouwen niet meer mag bedragen dan binnen het bouwvlak of een gedeelte daarvan is aangegeven met de aanduiding 'maximale goot- en bouwhoogte (m)';
d.op het perceel dient in de eigen parkeerbehoefte te worden voorzien;
e.voor het bouwen van andere bouwwerken geldt dat:
1.de bouwhoogte van erfafscheidingen niet meer mag bedragen dan 2 meter;
2.de bouwhoogte van overige andere bouwwerken niet meer mag bedragen dan 3 meter.

7.3 Specifieke gebruiksregels
Met betrekking tot het gebruik gelden de volgende regels:
a.opslag van meer dan 10.000 kilogram consumentenvuurwerk is niet toegestaan;
b.de gronden en opstallen te gebruiken als coffeeshop, smart- en/of growshop en/of groothandel in smart- en growproducten en/of belwinkel is niet toegstaan.

7.4 Afwijken van de gebruiksregels
Het bevoegd gezag kan bij een omgevingsvergunning afwijken van het bepaalde in lid 7.1 teneinde bedrijven toe te laten die niet in de Staat van Horeca-activiteiten zijn genoemd, voor zover het betrokken bedrijf naar aard en invloed op de omgeving (gelet op de specifieke werkwijze of bijzondere verschijningsvorm) geacht kan worden te behoren tot de algemeen toelaatbare categorieën van de Staat van Horeca-activiteiten.

7.5 Wijzigingsbevoegdheid

7.5.1 Wijzigen naar wonen
Burgemeester en wethouders zijn bevoegd, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 Wro, de bestemming 'Horeca' te wijzigen in de bestemming 'Wonen' nadat de in lid 7.1 genoemde functie is beëindigd, met inachtneming van de volgende voorwaarden:
a.de woningen dienen te passen in het bestaande ruimtelijk-functioneel patroon en mogen de aanwezige samenhang niet verstoren. Hieronder wordt in ieder geval verstaan:
1.het woningtype dient overeen te komen met woningen die in de directe omgeving aanwezig zijn;
2.de voorgevelrooilijn van de woning dient aan te sluiten bij de voorgevelrooilijn van de bestaande bebouwing op aangenzende percelen;
3.de hoogte van de woning dient aan te sluiten bij de hoogte van de bestaande bebouwing op aangrenzende percelen. Een extra bouwlaag is toegestaan indien dit door een passende architectuur niet beeldbepalend wordt, in ieder geval zijn ten minste twee bouwlagen toegestaan;
4.de te realiseren woning(en) passend is/zijn binnen het gemeentelijk woningbouwprogramma.
b.er zijn een milieu-hygienische belemmeringen;
c.er ontstaan geen onevenredige belemmeringen voor omliggende percelen;
d.er wordt voldaan aan de van toepassing zijnde parkeernorm.

Energielabel
Voor het gehele pand geldt energielabel E

Gebruik
Momenteel wordt het pand niet gebruikt en blijft dus in de huidige staat.

Oplevering
De oplevering is in overleg

Verkoopprijs:
De vraagprijs is € 850.000 kosten koper

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de koopsom

Omzetbelasting
n.v.t.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent verkoop van het pand. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 850.000,- k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Horeca
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
E

Locatie

Ligging
overig

Horeca

Type
(Café) zalencentrum
Oppervlakte
622 m²
Perceelopp.
1.386 m²
Verkoopvloeropp.
330 m²
Welstandsklasse
B1
Concentratiegebied
nee
Overname personeel
nee

Parkeren

Overdekt
2
Niet overdekt
12

Foto's

Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188

Plattegronden

Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188Antwerpsestraatweg 188

Kaart

Interesse?