Amsteldijk 48

AMSTERDAM
Verhuurd

Omschrijving

Amsteldijk 48, 1074 HW Amsterdam

Representatieve kantoor/praktijkruimte op een A-locatie aan de Amstel met uitzicht over het water.

INDELING
Het kantoor is momenteel als volgt ingedeeld: Entree met een receptie. Spreekkamer, waar tevens meerdere werkplekken mogelijk zijn. Kantoorruimte waar meerdere werkplekken mogelijk zijn. Midden in het kantoor bevindt zich een kleine pantry/keuken met een koelkast, Quooker en veel kastruimte. Er is tevens een toilet aanwezig. Door de hoekligging is het erg licht binnen. Alle scheidingswanden zijn ook volledig van glas waardoor het kantoor licht en overzichtelijk is. Aan de voorzijde bevindt zich nog een ruime kelder met stahoogte. Het kantoor beschikt over diverse vaste kasten.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Totaal ca. 76 m²

BEREIKBAARHEID
Met de auto goed bereikbaar via afslag S110 vanaf de A10. Op loopafstand zijn er divers OV opstapplaatsen zoals, tram 3, 4 en 25 en bus 354 met verbindingen naar Amsterdam Centraal, Station Rai, station Zuid en Amstelveen. Op loopafstand tevens 2 haltes van de Noord/Zuidlijn, metrohalte op de Wibautstraat en het Amstelstation.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijgingen van een vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente.

OPLEVERING
In overleg, kan snel.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd.

AANVANGSHUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.500,- per maand en wordt per maand vooruit betaald.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van een eigen model van verhuurder. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting. Een andere huurtermijn is bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor de aansluitingen met de desbetreffende nutsbedrijven (gas, water en elektra) en de onderhoudscontracten die hieruit vloeien.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring eigenaar.

Bijzonderheden:
-Energielabel A
-VVO 76m²
-A-locatie in de Pijp aan de Amstel
-Huurprijs € 2.500,- per maand

Bij interesse of voor meer informatie neem contact op met Francis Helmig 06-30380771 / francis@francishelmig.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.500,- p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Kantoorruimte
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
1940
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
goed
Energielabel
A

Kantoorruimte

Oppervlakte
76 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Kabelgoten, Pantry, Systeemplafond, Te openen ramen, Toilet, Verwarming
In units vanaf
76
Turn key
nee

Foto's

Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48Amsteldijk 48

Kaart

Interesse?